تالار گفتگوی جوانان ایرانی

نسخه کامل: پک های کلید کسپرسکی Kaspersky License Keys Packs
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
خدمت همه ی دوستان عزیز پارس کلابز
من امروز براتون پک کلید های کسپراسکای را آماده کردم و باید بگم که سری اول هست و بعدا براتون سری های بعد رو میزارم.

نگران نباشد هیچ کدوم تا آلان بلک لیست نشده بعد باید بگم که بیشتر کی ها برای 5 و 3 کامپیوتر هست و کمتر پیدا میشه برای 1 کامپیوتر باشه این پک شامل کلید برای :

Kaspersky Internet Security 6,7,8
Kaspersky Anti Virus 5,6,7,8

[تصویر: 2zz10tw.png]

هست و به ورژن های دیگه نمیخوره در ضمن باید بگم کلید های Kaspersky Internet Security 8 و Kaspersky Anti Virus 8 نو نو هست و حتی یک نفر جز خودم ندارم.

به هر حال این پک برای کاربران پارس کلابز هست و از شما میخواهم جایی و یا به کسی ندهید چون واقعا براش زحمت کشیدم.

نکته مهم : دیگه تو سرور های مختلف براتون آپلود نکردم که پاک بشه براتون پیوست کردم که دیگه هیچ وقت پاک نشه

لینک دانلود :
[attachment=1499]

ممنون از همتون
دیدم با اینکه واقعاً جای تشکر داشت کسی اهمیت نداده.من ازت خیلی ممنونم.
سلام خدمت همه ی دوستان
بعد از مدت ها تونستم براتون پک دوم رو هم آماده کنم تا ازش لذت ببرید !!!
خوب تو این پک 321 کلید داریم که برای این ها هست :

[تصویر: 21kicut.png]

Kaspersky Anti Virus 5 License Keys
Kaspersky Anti Virus 6 License Keys
Kaspersky Anti Virus 7 License Keys
Kaspersky Anti Virus 8 License Keys

Kaspersky Internet Security 6 License Keys
Kaspersky Internet Security 7 License Keys
Kaspersky Internet Security 8 License Keys

بیشتر کلید ها هم برای 5 یا 3 کامپیوتر هست پس نگران نباشید توش 10 تایی هم هست !!!
خوب دیگه سرتون رو درد نیارم امیدوارم لذت ببرید.

[attachment=1618]
nima1024 جان بسیار ممنونم.
پکیج بدرد بخوری هست.
موفق باشی.
با اینکه از کلید سپاس استفاده کردم ولی دیدم کافی نیست و با خودم فکر کردم یک پست تشکر هم بزنم . خیلی عالی بود . اگر می خواستم این کلیدها رو توی سایتهای خارجی پیدا کنم چند روز طول می کشید . ممنون
alaveh نوشته شده:با اینکه از کلید سپاس استفاده کردم ولی دیدم کافی نیست و با خودم فکر کردم یک پست تشکر هم بزنم . خیلی عالی بود . اگر می خواستم این کلیدها رو توی سایتهای خارجی پیدا کنم چند روز طول می کشید . ممنون

سلام
خواهش میکنم کاری نکردیم Icon_cool امیدوارم به کارتون بیاد Icon_cool

دوستان ار این پس برای کلید های کسپراسکای به این تاپیک مراجعه کنید ( Kaspersky Key Finder ) :
[ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]
من هم ممنونم.
stephan نوشته شده:من هم ممنونم.

خواهش میکنم Icon_cool
آدرس های مرجع