تالار گفتگوی جوانان ایرانی

نسخه کامل: انتخاب مدیر برای فروم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
جناب Exotic Boy امروز بعنوان مدیر بخش فیلم و سینما انتخاب شدند.
امیدواریم ش-ا-هد فعالیت های مداوم ایشون در این بخش و بخشهای دیگر باشیم.
ازadmin عزیز بخاطر لطفی که داشتند ممنونم.قول میدم که پشیمون نشین.اصلا همه سینما رو میریزم اینجا.من نمی خوام فعالیتم رو بیشتر کنم بلکه میخوام بترکانم!!!
با اینکه تخصصم سینماست ولی در همه زمینه ها هم میخوام پست بدم.اگه همه با هم باشیم اینجا میشه بهترین.Icon_263
باز هم ازتون ممنونم.:love:
من فقط تو زمینه ی کامپیوتر و بازاریابی تخصص دارم. و کمی هم م-ا-ه-و-ا-ر-ه.
voldemort نوشته شده:من فقط تو زمینه ی کامپیوتر و بازاریابی تخصص دارم. و کمی هم م-ا-ه-و-ا-ر-ه.

مسلاد جان شما با هماهنگی های لازم مدیریت بخش سخت افزار هستید فعلا".
منتظر اقدام دیگر دوستان نیز هستیم. :icon_cool:
امین جان اینو به صورت اگهی در بیار..مثله فروم من..براش تاپیک نزن/...
senator_saw نوشته شده:امین جان اینو به صورت اگهی در بیار..مثله فروم من..براش تاپیک نزن/...
منظورت از آگهی چیه؟
سلام دوستان
منظور Senator_saw اینه که مثلآ توی صفحه اصلی فروم ، قسمت بالا یا هر جایی که بیشتر توی چشم میاد بنویس " کاربرانی که حاضر به مدیریت در بخش های مختلف میباشند به Admin پیام خصوصی بفرستند " یا هر متن دیگه ای ، اینجوری بیشتر جذب میشن .

موفق باشید .
من توی بخش کامپیوتر توانایی مدیریت دارم حالا اگر مدیریت انجمن موافقت کنند خوشحال میشم در کنار بقیه دوستان فعالیت کنم.
arezoo2424 نوشته شده:من توی بخش کامپیوتر توانایی مدیریت دارم حالا اگر مدیریت انجمن موافقت کنند خوشحال میشم در کنار بقیه دوستان فعالیت کنم.

خواهش میکنم.
شما در چه بخشی از کامپیوتر میخواید فعالیت کنید؟
من بیشتر سعی میکنم در بخش اینترنت فعال باشم و همچنین مطالب آموزشی و اخبار آی تی.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع