تالار گفتگوی جوانان ایرانی

نسخه کامل: نرم افزاری برای پاک کردن آی دی خود از ادد لیست دیگران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
این هم یه نرم افزاره که با آی دی خودتون لاگین میشین بعد آی دی طرف هم مینویسید بعد دکمه رو فشار میدین و آی دی تون از ادد لیست طرف پاک میشه . روش استفاده :
اول توی قسمت Your id yahoo آی دی خودتونو و توی Your password پسورد خودتونو بنویسید ، بعد توی قسمت Targets ID هم آی دی کسی که میخواین آی دی تون از ادد لیستش پاک بشه رو بنویسید . توی قسمت Rejection Message هم هر پیغامی که میخواین بعد از پاک شدن به دست شخص مورد نظر برسه رو بنویسید . Icon_arrow
موفق باشید .
لینک دانلود با حجم 306kb

[ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]
in ke kar nemikard
(September 2008 29 15:48)mohamadhosein_h17 نوشته شده: [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]in ke kar nemikard

عزیزم این تروجانه اجراش نکن.
دوست عزیزم ، شمایی که اطلاعاتی در این مورد نداری چرا بیخودی میگی تروجانه ؟!

این نرم افزارو من همیشه استفاده کردم و میکنم!

دلیل گیر دادن آنتی ویروس به این نرم افزار هم اینه که به یه سری از فایل های win32 مربوط میشه و آنتی ویروس ها این نوع فایل ها رو ویروس میشناسن!
البته هستند نرم افزار هایی که تروجانی هم مخفی شده توشون! اما این از نظر من که 3 ساله تو کار هکینگ و سکیورتی هستم مشکلی نداره!

موفق باشید .

(October 2008 20 22:55)aminbrlee نوشته شده: [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]
(September 2008 29 15:48)mohamadhosein_h17 نوشته شده: [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]in ke kar nemikard

عزیزم این تروجانه اجراش نکن.
آدرس های مرجع