تالار گفتگوی جوانان ایرانی

نسخه کامل: مشکلات و سوالات مای بی بی MyBB
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7
سوالات و مشکلات خودتون رو مورد سیستم مدیریت فروم مای بی بی رو اینجا مطرح کنید تا به امید خدا بتونیم بهشون پاسخ بدیم. Icon_cool
سلام خسته نباشید برنامه های TOP TEN PLUGIN و افراد انلاین در 24 ساعت گذشته را بذارید ممنون سازگار با همین قالب باشه ممنونم
ادمین محترم من از مای بیبی 1.2.10 استفاده میکنم سازگار با این ورژن مایبیبی میخوام ممنونم
دوست عزیز هر دو پلاگین با آخرین ورژن ها سازگاری دارند.
ورژن هایی هم که جلوشون ذکر شده به معنی ورژن خوده پلاگین هستش.
اما Advanced Stats on Index/Portal for MyBB 1.2.x با همه 1.2 ها سازگاری داره.
ادمین عزیز من مشکلاتی دارم
1 index portal سایتم کشوئی میخوام مانند شما مجزا باشه ممنون
2 online today نصب نمیشه
3. پلاگین تشکر اصلاح شده میخوام و تغیراتش را هم بگید هرچی نصب میکنم نمیشه ورژن 3 به بالا باشه بهتر
4. زیر شاخه های انجمن و چه طوری مجزا کردید سایت من متاسفانه پشت سر هم است و تا دو مورد را بیشتر نداره
بعد چه طور ستاره های کاربرا رو میشه چشمک زن کرد ممنونم
baxe raper نوشته شده:ادمین عزیز من مشکلاتی دارم
1 index portal سایتم کشوئی میخوام مانند شما مجزا باشه ممنون
2 online today نصب نمیشه
3. پلاگین تشکر اصلاح شده میخوام و تغیراتش را هم بگید هرچی نصب میکنم نمیشه ورژن 3 به بالا باشه بهتر
4. زیر شاخه های انجمن و چه طوری مجزا کردید سایت من متاسفانه پشت سر هم است و تا دو مورد را بیشتر نداره
1. از فایل portal.php در دایرکتوری اصلی فرومت و تنظیم یکی از فرومهات (Fid) مخصوص پورتال این امکان برات فراهم میشه.
2.در مای بی بی 1.2.10 هنوز کد رو به قالب اضافه نکردم. به محض اضافه کردن در خدمتتون قرار میدم.
3.این پلاگین هم برات آپلود باید بکنم سره فرصت. اما یادم بنداز.
4.این هم از پلاگینی کع برای این کار لازمه:

[ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]
baxe raper نوشته شده:بعد چه طور ستاره های کاربرا رو میشه چشمک زن کرد ممنونم

باید فایل star.gif رو در دایرکتوری images ؤو تغییر بدی و مثلا" عکس ما رو بزاری.
ادمین ببخشید لطفا تشکر الان برام بزار لازم دارم ورژن 3 به بالارو دوم من متوجه قسمت اول نشدم میشه توضیح بیشتری دهید ممنونم از زحماتتون
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع