تالار گفتگوی جوانان ایرانی

نسخه کامل: سوال داشتم:
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2
سلام من نرم افزار حذف ایدی خود از لیست دیگران رو می خواستم میتونیین کمکم کنید؟؟؟!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size]
ارتباط عکسی که با موضوعتان ضمیمه کردید را متوجه نشدم به همین علت اون رو عدم تائید کردم Icon_cool
من برنامه حذف اید ی از لیست دیگران رو می خواستم.
عکس هم یک اشتباه کوچیک شد.sorry
لینکی که معاونت فروم خدمتتان اعلام کردند ممکن است برایتان مفید باشد:

[ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]
خواستم بدونم کسی میتونه بدون اینکه رمز آی دی منو داشته باشه وارد یلهو مسنجرم بشه.
مثلا یه جور هک کردن از راه دور.Asabi
امکانش هست؟ فکر کنم کسی اینکارو با آیدی من کرده. چطوری متوجه بشم؟Icon_cry
من چت نکردم اصلا باهاش .فقط آیدی منو داشته ولی رمزمو نداشتهIcon_175
(July 2009 23 07:52)daneshjoo نوشته شده: [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]خواستم بدونم کسی میتونه بدون اینکه رمز آی دی منو داشته باشه وارد یلهو مسنجرم بشه.
مثلا یه جور هک کردن از راه دور.Asabi
امکانش هست؟ فکر کنم کسی اینکارو با آیدی من کرده. چطوری متوجه بشم؟Icon_cry
من چت نکردم اصلا باهاش .فقط آیدی منو داشته ولی رمزمو نداشتهIcon_175

نميدونم چه ارتباطي با اين تاپيك داشت اما جواب ميدم.

بهترين راه اين هست از يك كامپيوتر امن پسورد ياهوتون رو عوض كنيد. در انتخاب كلمه عبور دقت كافي رو بعمل بياريد! چرا كه كلمات عبور نبايد قابل حدس زند باشند.

براي سوالات بعدي تاپيك بزنيد Icon_cool
سلام
من یه مشکل بزرگ با یاهو دارم
بعضی وقتا آیدی رو قبول میکنه و وارد میشه.....بیشتره اوقات نه؟؟؟
ارور میده در صورتی که من همه چی رو چک میکنم اما نمیدونم چرا اینطوره چون هر بار یه اروری رو میده اما
بیشتر این رو میگه:
massenger encountered a connection problem. please check the network connection and then click try again .(81003004(
به نظره خودم که همه چی درسته اما انگار یه مشکلی هست که من بیخبرم......
(February 2010 3 12:37)فائزه نوشته شده: [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ]سلام
من یه مشکل بزرگ با یاهو دارم
بعضی وقتا آیدی رو قبول میکنه و وارد میشه.....بیشتره اوقات نه؟؟؟
ارور میده در صورتی که من همه چی رو چک میکنم اما نمیدونم چرا اینطوره چون هر بار یه اروری رو میده اما
بیشتر این رو میگه:
massenger encountered a connection problem. please check the network connection and then click try again .(81003004(
به نظره خودم که همه چی درسته اما انگار یه مشکلی هست که من بیخبرم......

سلام!

اول اینو بگم فکر میکنم اینجا جای پرسیدن این سوال نبود!
مشکل بزرگ هم نیست!! Icon_twisted

اگه شما یه خورده زبان انگلیسیت خوب بود متوجه این ارور میشدین!

" massenger encountered a connection problem. please check the network connection and then click try again "

ترجمه :

" مسنجر با مشکل اتصال مواجه میشود، لطفآ اتصال شبکه خود را چک کنید و مجددآ تلاش کنید. "

بعضی وقتا به خاطر سرعت پایین اینترنت، یا وقتی که دارین چیزی دانلود میکنید یا چند تا پیج بازه، به خاطر اینکه ترافیک بالا میره، مسنجر نمیتونه اطلاعات رو ارسال کنه به سرور و این ارور رو میده!
بعضی وقتا هم به خاطر سرعت پایین اینترنت!

عادیه، نگران نباشید!

اگه سرعت اینترننتون پایینه، پیشنهاد میکنم وقتی میخواین کانکت شین با یاهو، صفحه ای در حال لود نباشه و چیزی دانلود نکنید!

پیروز باشید! Icon_cool
پست اضافی پاک شد...لطفآ تکرار نشه...تاپیک تخصصیه...به اندازه ی کافی تو بخش گپ و سرگرمی میتونین اسپم و پست اضافی بزنین...اینجا دیگه لطفآ رعایت کنید...
صفحات: 1 2
آدرس های مرجع