[/size]من اين تايپيك رو براي اين زدم كه هر كسي سوالي در مورد برنامه نويسي داشت اينجا بپرسه در حقيقت بيشتر براي خودم زدم چون من دارم از روي كتاب يه چيزايي رو ياد ميگيرم كه بايد بعضي چيز هاش رو از دوستانم بپرسم ممنون ميشم منو همراهي كنيد
يه سوال بچه ها منظور از پروتكل چيه ؟
من هفتاد جا دربارش خوندم اما چيزي نفهميدم ميشه يكي به زبان ساده برا من توضيح بده
ممنون
سلام، کاره خوبی کردی. مرسی بابات این تاپیک.
اما چه برنامه نویسی میخونی؟
در مورد پروتكل بگم که به زبان ساده خودمونی پروتکل در شبکههای رایانهای به مجموعه قوانینی گفته میشه که نحوه ارتباطات را قانون گذاری میکنه، نقش پروتکل در کامپیوتر مثله نقش زبان برای انسانه!
انواع پروتکلهای عمومی: TCP,UDP,IP,FTP,SNMP,SMTP,HTTP,NNTP,POP3,IPXSPX
سوالی بود در خدمتم

تاپیک خیلی عالیه.ممنون.به درد منم بعدها خواهد خورد
ممنون آقا امين خيلي خيلي ممنون
[/b]
من فعلا دارم دوتا كتاب رو ياد مي گيرم يكي زبان برنامه نويسيه c ++ و ديگري TCP/IP
راستي من يه سوال ديگه هم دارم من اگه زبان برنامه نويسيه C++ رو ياد بگيرم زبان C رو هم ياد گرفتم يا بايد اون رو هم جداگانه ياد بگيرم؟
در مورد TCP/IP کمکی خواستی تا حدودی اطلاعات دارم.
اما C و C++ رو ازشون سر رشته ای ندارم اما میدونم که تقریبا" شبیه به هم هستند و شباهتهای بسیاری به هم دارند.
برای کسب اطلاعات در مورد C از خانوم Eris مدیر این بخش که اطلاعات بسیار زیادی در این مورد دارند بپرسید و تاپیکش رو در بخششون بزنید تا پاسختون رو بده.
موفق باشید.
خوش مرام نوشته شده:ممنون آقا امين خيلي خيلي ممنون
[/b]
من فعلا دارم دوتا كتاب رو ياد مي گيرم يكي زبان برنامه نويسيه c ++ و ديگري TCP/IP
راستي من يه سوال ديگه هم دارم من اگه زبان برنامه نويسيه C++ رو ياد بگيرم زبان C رو هم ياد گرفتم يا بايد اون رو هم جداگانه ياد بگيرم؟
واقعا از این که این تاپیک رو تا این حد دیر دیدم شرمنده هستم
قبل از هرچیزی این رو با عرض شرمندگی عرض کنم که بنده تخصص اصلیم Visual basic هستش و در مورد بقیه ی زبان ها سر رشته کمی دارم
راستش رو بخوایید به نظر من زبان C++ همون ورژن جدید تر از زبان C هستش و دیگه کسی زبان C یاد نمیگیره خیلی کم پیش میاد کسی بره سراغش به خاطر تک بعدی بودن برنامه
اما C++ که به عنوان زبان رباط ها به کار میره و برای شروع خیلی زبان شیرین و خوبی برای یاد گیریه خیلی بیشتر از C
به خصوص که C++ زبان شی گراست
موفق باشید
سلامممممممم به همههههههههههههههههههه
من یه سوال دارممممممممممممممممممممم
من دارم یه کتاب می خونم همین اولش گیر کردم
من نفهمیدم منظورش از کد منبع چیه
ممنون میشم یکی به من توضیح بده
دوست عزیز منظور Source Code هستش یعنی کده خام و اصلیه یک برنامه
مثلا شما وقتی که یک برنامه مثل Word رواجرا میکنید نمیدونید که با چه کد هایی نوشته شده چون معمولا پنهان میکنند سورس ها رو اما شما برنامه به واسطه ی آن دستور ها داره کار میکنه
به معنی راحت تر منبعی که باعث میشه برنامه ی شما کار کنه رو سورس کد میگن
باز به اختصار گفتم
متوجه نشدید در خدمتتونم
در پناه ایزد
شاد باشید
با سلام
من يه مشكلي در مورد برنامه نويسي با دلفي دارم و آن اين است كه من يك برنامه بانك اطلاعاتي دارم و مي خواهم براي آن backup و restore را اضافه كنم . (در ضمن بانك من با اكسس است ).
خواهشمندم هركسي در اين باره مطلبي دارد به من كمك كند.
با تشكر