تالار گفتگوی جوانان ایرانی

نسخه کامل: به نظر شما بهترین گوشی موزیکال (Xpressmusic) چیه ؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحات: 1 2
به نظر شما بهترین گوشی موزیکال (Xpressmusic) موجود تو ایران چیه ؟؟
این نظر سنجی پاک میشه (فردا) دیگه هم هیچ نظر سنجی از من نخواین .
این همه نظر سنجی گذاشتیم هیشکی شرکت نکرد !!Icon_biggrin
ینی زورتون میاد شرکت کنین ؟؟45
این نظر سنجی درست نیست

چون 1100 را یادت رفت بزاری
AliReza2007 نوشته شده:این نظر سنجی پاک میشه (فردا) دیگه هم هیچ نظر سنجی از من نخواین .
این همه نظر سنجی گذاشتیم هیشکی شرکت نکرد !!Icon_biggrin
ینی زورتون میاد شرکت کنین ؟؟45

اولا اینکه اعصبانی نشو خوب باید بهشون حق بدی اخه شما که دختری نیستی که تا یه جیک کنی همه برات بمیرند که ببین با نام یه دختر یه نظرسنجی بزار و حالشو ببر که چقدر تکنس و علاقه مند و داداشی پیدا می کنی

الان هم نگران نباش و خودم به تمام نظرسنجی هات نظر می دم

ااااااااااااااااا علیرضا جان این چه حرفیه.خوب من تازه تاپیکتو دیدم تا دیدمم اومدم توش.پاک نکنیاIcon_evil
heie نوشته شده:
اولا اینکه اعصبانی نشو خوب باید بهشون حق بدی اخه شما که دختری نیستی که تا یه جیک کنی همه برات بمیرند که ببین با نام یه دختر یه نظرسنجی بزار و حالشو ببر که چقدر تکنس و علاقه مند و داداشی پیدا می کنی

الان هم نگران نباش و خودم به تمام نظرسنجی هات نظر می دم

محسن جان بهتر بدونی نصف بچه های اینجا دخترند و اینجا رو مثل سایر فروم ها نبین.اینجا دختر یا پسر بودن ملاک نیستIcon_cool
خوب من میگم 5610! نیست تو نظرسنجی که ...
DAYANA نوشته شده:محسن جان بهتر بدونی نصف بچه های اینجا دخترند و اینجا رو مثل سایر فروم ها نبین.اینجا دختر یا پسر بودن ملاک نیستIcon_cool

مطمئنیIcon_twisted Icon_twisted
بهتره یه سری به اعتبار های بچه ها و تعداد تنکس ها و نوع برخورد بچه ها و از این نوع قبیل بزنی
یه تایپیک که یه دختر بزنه و فقط بنویسه سلام کلی پست براش می دند و تنکس ولی خدایه نکرده یه پسر مانند همین الیرضای خودمون . کسی اصلا نگاه به تایپیکشم نمی کنه Icon_169
سلام
منn82داشتم گوشی فوق العاده خوبیه من ازش راضی بودم
[attachment=206]
Admin نوشته شده:خوب من میگم 5610! نیست تو نظرسنجی که ...

5610 اضافه می کنیم !!Icon_303
صفحات: 1 2
آدرس های مرجع