مهمان گرامی، برای مشاهده تالار با امکانات کامل میبایست از طریق ایــــــــــــــن لیــــــــــــــــــــــــنک ثبت نام کنید.

تبلیغات

معرفی وب سایت های حاوی محتوای مجرمانه

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افرادی که از این تاپیک بازدید نموده اند!!!

gavan

زخمهای عشق مادر
نویسنده پیام
siah
آفلاین
کاربر ارزشمند
کاربر ارزشمند

تاریخ ثبت نام: September 2008
اعتبار: 39
حالت من: انتخاب نشده

تشکرها : 0
( 71 تشکر در 56 ارسال )
شماره ارسال: #1
زخمهای عشق مادر
[تصویر: soabdj.jpg]

چند سال پیش در یک روز گرم تابستان پسر کوچکی با عجله لباسهایش را درآورد و خنده کنان داخل دریاچه شیرجه رفت . مادرش از پنجره نگاهش میکرد و از شادی کودکش لذت میبرد. مادر ناگهان تمساحی را دید که به سوی فرزندش شنا میکند. مادر وحشت زده به سمت دریاچه دوید و با فریاد پسرش را صدا زد. پسر سرش را برگرداند ولی دیگر دیر شده بود ...
تمساح با یک چرخش پاهای کودک را گرفت تا زیر آب بکشد. مادر از راه رسید و از روی اسکله بازوی پسرش را گرفت. تمساح پسر را با قدرت میکشید ولی عشق مادر به کودکش آنقدر زیاد بود که نمیگذاشت آن پسر در كام تمساح رها شود .کشاورزی که در حال عبور از آن حوالی بود، صدای فریاد مادر را شنید ، به طرف آنها دوید و با چنگک محکم بر سر تمساح زد و او را کشت. پسر را سریع به بیمارستان رساندند. دو ماه گذشت تا پسر بهبودی مناسب بیابد. پاهایش با آرواره های تمساح سوراخ سوراخ شده بود و روی بازوهایش جای زخم ناخنهای مادرش مانده بود.
خبرنگاری که با کودک مصاحبه میکرد از او خواست تا جای زخمهایش را به او نشان دهد. پسر شلوارش را کنار زد و با ناراحتی زخم ها را نشان داد، سپس با غرور بازوهایش را نشان داد و گفت: این زخم ها را دوست دارم، اینها خراش های عشق مادرم هستند ...

امضا:

Bullet is a fearless voice because you cant
hear the voice of the bullet that will kill you

[تصویر: 288184193.jpg]
October 2008 31 02:57
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
emperator
آفلاین
پرسپولیسیه دو آتیشه!
ثبت نام شده

تاریخ ثبت نام: August 2008
اعتبار: 15