| تبلیغات |
|
کلیه درآمد بخش تبلیغاتی تالار گفتگوی جوانان ایرانی به حساب "موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک)" واریز میگردد. |
![]() |
آخرین اخطار به کاربران...
|
![]() |
|
May 2009 16, 22:26
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آخرین اخطار به کاربران...
سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران گرامی.
به هیچ عنوان دوست نداشتم این تاپیک رو ایجاد کنم اونم در مطالب صفحه اصلی. اما واقعآ نتونستم ببینم عده ای از دوستان از اخلاق من و دیگر مدیران سوء استفاده میکنند. چند نکته هست که لازم دونستم بعنوان آخرین اخطار به کاربران اعلام کنم. نکته اول) اخیرآ شاهد تبلیغات منفی از سوی عده ای از کاربران برای سایت پارس کلابز بودم که تعدادی از دوستان من رو از این موضوع با اطلاع کردند. من واقعآ نمیدونم چی در ذهن دوستانی که کاربران اینجا رو به سمت سایتهای شخصیشون میکشند میگذره!؟ میشه حدس زد که هدفشون جذب کاربر هست اما خوب چرا سعی میکنید اینجا رو بد جلوه بدید و سایت خودتون رو برتر نشون بدید!؟ تمامی کاربران و مدیرانی که در این سایت فعالیت میکنند به هیچ عنوان کسی اونها رو به زور و با تهدید نگه نداشته! چرا که تمامی این دوستان حق انتخاب دارند و هرجای این دنیای مجازی که دوست داشته باشند میتونند فعالیت کنند! پارس نه جای دیگه! من یا مدیران اینجا صاحب کسی نیستیم چون همه حق انتخاب دارند! اما اینکه ما رو بد جلوه بدید تا خودتون گل سرسبد بشید یکم تو ذوق آدم میخوره!!! نکته دوم) از سوی تعدادی از کاربران پیام های خصوصی فوروارد شده پسرهای فروم رو داشتم که به خانم ها پیشنهاد دوستی، اعلام شماره تلفن و ... رو انجام داده بودند! در صورت تکرار این موضوع نام این افراد رو در همین تاپیک اعلام میکنم تا بدونید کیا هستن که میخوان این جو رو خراب کنند! نکته سوم) در مورد امضاهای دوستان و همچنین لینکهایی که در اونها قرار میدید بهتره کمی دقت کنید. قانون شماره 7 فروم رو باز هم متذکر میشم: قانون شماره 7) در هنگام ساختن امضا در مشخصات شخصی خود ، از تبلیغات تجاري (سايت و غير) خودتان و دیگران جدا خودداری نمایید. در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي دارد با ذكر فعاليت سايت و همچنین لینک دادن سایت مذکور (سایت خود) به "تالار گفتگوی جوانان ایرانی" با آدرس [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ] ميتوانيد امضایتان را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد . همچنين در سایت محلی در انجمن ساخته شده است که شما می توانید از آن جهت تبلیغ سایت و کارهای خود استفاده نمایید. در صورتی که به غیر از این عمل شود حساب آن کاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد. امیدوارم شاهد همچین اتفاقاتی نباشیم که این بار با شدت بیشتر و لحن بدتری صحبت میکنم با این دوستان! پایدار باشید. امین. چقدر باهات حرف دارم و چقدر خرابم کاش لاقل بودی میدادی یه خط جوابم تو که هی میگفتی تا ته خط باهم هستی چرا رفتی و با درد دست و پاهام رو بستی؟ چرا؟ هاه؟ بخدا تا به من حرفی نزنی نمیرم تو چرا واقعا رفتی؟ لااقل یه چیزی بگو، بگو دوستت نداشتم بگو از خدام بود که تو شب و روزت نباشم یعنی قصدت از اول این بود که با من نمونی؟ حرف بزن، تو که اینقدر نامرد نبودی چی میگم اون دیگه نیست پیشم چشم، تو این امتحان هم بیست میشم ولی چرا از سنگه قلبها در این شهر تاریک اسیر کابوسم تو یلداترین شب تاریخ کابوسی که نفس رو تو سینه حبس میکنه و میبینم یکی دیگه........ |
|||
|
تشکر شده توسط : EASHACKER (May 2009 16 22:30), KaTaKi (May 2009 16 22:34), NahidHs (May 2009 16 22:44), Fake-Boy (May 2009 16 22:45), pariya tanha (May 2009 16 22:50), fix (May 2009 16 22:53), .:le souvenir:. (May 2009 16 23:42), |
|
May 2009 16, 22:44
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
Re: آخرین اخطار به کاربران...
نکته دوم) از سوی تعدادی از کاربران پیام های خصوصی فوروارد شده پسرهای فروم رو داشتم که به خانم ها پیشنهاد دوستی، اعلام شماره تلفن و ... رو انجام داده بودند! در صورت تکرار این موضوع نام این افراد رو در همین تاپیک اعلام میکنم تا بدونید کیا هستن که میخوان این جو رو خراب کنند!
این تیکه رو خوب اومدی داداش.. ممنون . انشالله که قابل توجه باشه.. |
|||
|
تشکر شده توسط : pariya tanha (May 2009 16 22:51), EASHACKER (May 2009 16 22:53), Admin (May 2009 16 22:54), .:le souvenir:. (May 2009 16 23:42), |
|
May 2009 16, 22:52
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلامی گرم خدمت تمامی کاربران و مدیران پارس کلابز!
من هم از دیدن این تاپیک و مطالعه این موارد خیلی ناراحت شدم... در مورد نکته اول ، این عادیه ، برخی از مدیران سایت های دیگه که توانایی جمع کردن عضو (!) رو ندارن ، میان و با پیشنهاد های مختلف کاربران سایت های دیگه رو میدزدن که واقعآ متاسفم واسه این افراد... کمی تلاش و تبلیغ کافیه برای جمع کردن عضو ، نه اینکه بیان و یه همچین کاری بکنن...! در مورد نکته دوم هم واقعآ تاسف میخورم ، یه همچین جایی برای شما دوستان ساخته شده که یک رابطه ی سالم بین جوانان ایجاد شه تا کمی از یک سری روابط بی نتیجه کاهش بدیم ، اما متاسفانه... در مورد نکته سوم که دوستان میدونن ، من به شخصه روی این مورد خیلی حساس هستم ، روزانه چند هزار نفر از امضایی که یکی از کاربران لینک سایت خودش رو توش گذاشته بازدید میکنن و ممکنه از هزاران نفر حداقل 10 نفر اون لینک رو ببینن و جذب بشن! این انصاف نیست که به همین سادگی دوستان سایت و وبلاگ خودشون رو تبلیغ کنن! امیدوارم کاربران رعایت کنن موارد بالا رو و دیگه چنین مواردی رو نبینیم! با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان ![]() |
|||
|
تشکر شده توسط : NahidHs (May 2009 16 22:54), Admin (May 2009 16 22:54), pariya tanha (May 2009 16 23:01), .:le souvenir:. (May 2009 16 23:43), |
|
May 2009 17, 10:36
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نکته دوم واقعاً تاسف آوره،داشتن ظرفیت توی هر زمینه ای واقعاً لازمه ویک موهبت الهی است که متاسفانه بعضی ها ازاون بی بهره اند؛بیایم دوستی های سالم را بیرنگ نکنیم
|
|||
|
تشکر شده توسط : EASHACKER (May 2009 17 11:41), asemaniiiii (May 2009 17 12:50), Admin (May 2009 17 17:21), Ghasedak (May 2009 17 19:15), |
|
May 2009 17, 17:31
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب امین جان توضیح کامل رو دادن ...حرفی برای گفتن نیست امیدوارم دیگه شاهد همچین موضوعی نباشیم دوم این که به نظر من کار خوبیه که کسانی رو که از طریق پیغام خصوصی پیشنهاد دوستی میدن رو اینجا معرفی کنی ... به هر حال یه همچین مجموعه ی سالمی که داریم توش فعالیت میکنیم نباید از این اتفاقات بیفته باز هم ممنون
امضا ندارم
استامپ بیار انگشت میزنم |
|||
|
تشکر شده توسط : EASHACKER (May 2009 17 17:32), amirhossein (May 2009 17 18:06), Ghasedak (May 2009 17 19:15), Admin (May 2009 17 19:53), NahidHs (May 2009 17 21:18), |
|
August 2009 23, 10:57
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این آخره ضعفه یه پسره که فردا پس فردا میخواد مرد بشه بیاد تو نت دنبال زید بازی.بابا یه کم اعتماد به نفس.متاسفم که این همه مزیتهای یه فروم ول کردیم چسبیدیم به این مسخره بازی ها
کاربر جمع کردنم که تا ابد ادامه دارد.......................... ولی بد کردن یه نفر دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ دوست دارین خودتونم به هم نحوه کاربراتونو از دست بدین؟ بابا بزرگ شدین سنه خرو پیدا کردین کوروش کبیر فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزائ بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد |
|||
|
تشکر شده توسط : Alex (August 2009 24 02:52), selma (August 2009 25 02:57), Omid_Arezu (November 2009 11 21:44), alis (November 2009 12 03:49), Sina.M (December 2009 8 21:23), MARY-KHOSH (December 2009 8 22:53) |
|
August 2009 23, 11:58
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بیایید دوستیهای سالم را تقویت کنیم
فکر مثل چتر نجات است.وقتی بدرد می خورد که باز باشد |
|||
|
تشکر شده توسط : Alex (August 2009 24 02:54), Omid_Arezu (November 2009 11 21:44), MARY-KHOSH (December 2009 8 22:53) |
|
November 2009 11, 21:46
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به امید روزی که قبل از انجام هر کار به نتیجه اون کار یه کم به اندازه چند ثانیه فکر کنیم شاید واقعاً ارزش نداشته باشه
اگر يك بار ديگر به دنيا مي آمدم بسيار سبك تر گردش مي كردم. در بهار با پاي برهنه زودتر به راه مي افتادم و در خزان با همان پاها، ديرتر برمي گشتم، بيشتر مي رقصيدم شنگول تر اسب سواري مي كردم و داوودي هاي بيشتري مي چيدم. |
|||
|
تشکر شده توسط : Sina.M (December 2009 8 21:23), MARY-KHOSH (December 2009 8 22:53) |
|
December 2009 8, 21:22
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دزد خودتی!
|
|||
|
December 2009 8, 23:40
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اولی که نامردیه جواب نامردی هم همون نامردیه
در مورد دومی فکر کنم دوستان زیاد حساسیت نشون میدن هرچند که میتونه اخلاقی نباشه کسی هم که این پیغامهارو دریافت میکنه خیلی راحت راحت تر از آب خوردن میتونه بیتفاوت ازشون بگذره بدون اینکه آسیبی ببینه اما سومی البته چون بند قانونی داره(منظورم قانونی که تو فروم حکمفرماست) بهتره که رعایت بشه فقط خدا |
|||
|
|

![[تصویر: 112138-I_walk_alone_by_AdonisWerther.jpg]](http://eas-eas.persiangig.com/112138-I_walk_alone_by_AdonisWerther.jpg)