| تبليغات |
|
به زودی
|
| راه حل ورود به یاهو مسنجر زمان کنونی: 20 May 2013, 03:10 |
||||||||
|
|
|
راه حل ورود به یاهو مسنجر
|
|
10 February 2010, 12:04
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راه حل ورود به یاهو مسنجر
برای بر طرف شدن مشکل لاگین و ورود به یاهو مسنجر ، ابتدا صفحه اصلی یاهو مسنجر را اجرا کنید و بر روی منوی مسنجر (Messenger) کلیک کنید و سپس گزینه Connection Prefrences را انتخاب کنید
![]() در منوی باز شده ی Yahoo! Messenger Prefrences گزینه ی دوم راConfused Connect Via a Proksy Server انتخاب کنید و در پایان گزینه یConfused HTTP Proksy را بزنید و O.K کنید
امضا: یک روز دیگر هم گذشت.... باز بی تو! یک شب دیگر رسید.... تاریکی توی دل شب..... من اسیر هفت توی تاریکی...... و تو توی هزار توی دل من...... و فهمیدم که تقدیرم تویی..... اما قسمتم نه! |
|||
|
|
9 March 2010, 02:06
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
Re: راه حل ورود به یاهو مسنجر
دیگه افاقه نمی کنه
امضا: |
|||
|
|
9 March 2010, 02:40
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مگه ياهو بسته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
22 May 2010, 12:24
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ولی یاهو 9من این گزینه ها را نداره
امضا: دهانت را بو میکنند... مبادا ، واژه ی دوستت دارم را مزمزه کرده باشی! |
|||
|
|
12 June 2010, 09:18
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بچه ها اگه مسنجر 10 خواستید همین جا بگید من لینک دانلود براتون بگذارم
در ضمن اگه برای ثبت نام در سایت یا هر جا از ایمیل یاهو استفاده نکنید بهتره چون راحت هک میشه . جدیدا هعم روش تازه یافت شده کلا گفتم چون هکر ها دارن بی معرفت میشن . ولی من که هک بلدم ولی خب دیگه دوست نداریم کسی هک کنیم عاقبت نداره کسی هکتون کرد خبرم کنید پدرش در بیارم امضا: خداوندا !!! آنکه در تنها ترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت ![]() در تنها ترین تنهایی اش تنهای تنهایش نزار
|
|||
|
|
18 June 2010, 04:15
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
بچه ها آخرین ورژن یاهو مسنجر توسط سایت یاهو برای ایرانیان بسته شدهخ و برای دانلود نیست چون ایران تحریم شده به همین دلیل من حس کردم رفقا چون نمیتونن دانلود کنن و من این برنامه رو دارم نامردی بهتون لینک دانلود ندم البته من خودم این برنامه رو آپلود کردم فط به خاطر روی گل شما رفقا اینم لینک دانلود مسنجر 10 : [ لینک ها فقط برای اعضا قابل نمایش هستند - برای عضویت کلیک کنید ] امضا: خداوندا !!! آنکه در تنها ترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت ![]() در تنها ترین تنهایی اش تنهای تنهایش نزار
|
|||
|
|
11 March 2011, 20:32
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: راه حل ورود به یاهو مسنجر
بابا دمت گرم سیــــــــــــد جووووون !
|
|||

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال موضوع به دوستان
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: xnrqfyrdvk2p7tbzf5mq.gif]](http://img2.tinypic.info/files/xnrqfyrdvk2p7tbzf5mq.gif)