farzan*
کاربر تازه وارد

تاریخ ثبت نام: April 2010
اعتبار: 0
حالت من: انتخاب نشده
تشکرها : 0
( 6 تشکر در 1 ارسال )
|
دوستی
لطفاً تا انتها بخوانيد.
يكي بود يكي نبود , يك بچه كوچيك بداخلاقي بود . پدرش به او يك كيسه پر از ميخ و يك چكش داد و گفت هر وقت عصباني شدي , يك ميخ به ديوار روبرو بكوب .
روز اول پسرك مجبور شد 37 ميخ به ديوار روبرو بكوبد . در روزها و هفته ها ي بعد كه پسرك توانست خلق و خوي خود را كنترل كند و كمتر عصباني شود ,
تعداد ميخهايي كه به ديوار كوفته بود رفته رفته كمتر شد . پسرك متوجه شد كه آسانتر آنست كه عصباني شدن خودش را كنترل كند تا آنكه ميخها را در ديوار سخت بكوبد .
بالأخره به اين ترتيب روزي رسيد كه پسرك ديگر عادت عصباني شدن را ترك كرده بود و موضوع را به پدرش يادآوري كرد . پدر به او پيشنهاد كرد كه حالا به ازاء
هر روزي كه عصباني نشود , يكي از ميخهايي را كه در طول مدت گذشته به ديوار كوبيده بوده است را از ديوار بيرون بكشد .
روزها گذشت تا بالأخره يك روز پسر جوان به پدرش روكرد و گفت همه ميخها را از ديوار درآورده است . پدر , دست پسرش
را گرفت و به آن طرف ديواري كه ميخها بر روي آن كوبيده شده و سپس درآورده بود , برد . پدر رو به پسر كرد و گفت :
« دستت درد نكند , كار خوبي انجام دادي ولي به سوراخهايي كه در ديوار به وجود آورده اي نگاه كن !
اين ديوار ديگر هيچوقت ديوار قبلي نخواهد بود . پسرم وقتي تو در حال عصبانيت چيزي را مي گوئي مانند ميخي است
كه بر ديوار دل طرف مقابل مي كوبي . تو مي تواني چاقوئي را به شخصي بزني و آن را درآوري , مهم نيست تو چند مرتبه
به شخص روبرو خواهي گفت معذرت مي خواهم كه آن كار را كرده ام , زخم چاقو كماكان بر بدن شخص روبرو خواهد ماند .
يك زخم فيزكي به همان بدي يك زخم شفاهي است . دوست ها واقعا جواهر هاي كميابي هستند , آنها مي توانند تو را بخندانند
و تو را تشويق به دستيابي به موفقيت نمايند . آنها گوش جان به تو مي سپارند و انتظار احترام متقابل دارند و آنها هميشه مايل
هستند قلبشان را به روي ما بگشايند . »
اين هفته , هفته دوستيابي ملي است , به دوستانتان نشان دهيد چقدر براي آنها ارزش قائل هستيد .
يك نسخه از اين نوشته را براي هركسي كه او را بعنوان دوست مي شناسيد بفرستيد , حتي اگر آنهارا براي دوستي كه خودش اين متن را براي شما فرستاده است , بفرستيد . اگر مجددا اين متن به خودتان بازگشت , بمعناي آن است كه شما در يك دايره اي از دوستان خوب قرار گرفته ايد .
شما دوست من هستيد و من به شما افتخار مي كنم .
حالا شما اين متن را براي همه دوستان و همه افراد فاميلتان بفرستيد.
لطفا اگر من در گذشته در ديوار قلب شما حفره اي ايجاد كرده ام مرا ببخشيد .
" پشت سرمن قدم برندار , چونممكناست راه رو خوبي نباشم ,
قبل ازمن نيز قدم برندار , ممكن است من پيرو خوبي نباشم ,
همراه من قدم بردار و دوست خوبي براي من باش"
امضا:
|
|
| July 2010 11 07:43 |
|